Suntem o echipa tanara, bazata pe creativitate inovatie dedicare profesionalism

Suntem o companie profesionista, specializat in solutii web design, web development, consultanta si promovare online. Obiectivul nostru este sa gasim solutia potrivita pentru fiecare buget, fie ca este vorba de o simpla prezenta online sau aplicatii complexe, web shop-uri, inscrierea si monitorizarea lor in motoarele de cautare.Echipa noastra este formata din programatori, web designeri, consultanti web, experti SEO si SEM, specialisti web marketing si testeri. Impreuna cream solutii web complete, eficiente si profitabile pentru clientii nostrii.


Suport & Mentenata

Este foarte cunoscut ca atat vizitatorii cat si motoarele de cautare prefera site-urile cu continut nou si informatie adaugata in mod regulat. Site-urile au nevoie de mentenanta si intretinere atat pentru continut cat si pentru design, grafica si functionalitate.

Frontend & Backend

Pentru a realiza proiectele sunt folosite ultimele tehnologii in materie de Frontend si Backend: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySql, jQuery, BootStrap, RESS, AJAX.

Social Media Marketing

Aceste retele au sute de milioane de utilizatori din care circa 9-10 milioane provin din Romania. De aceea, noi iti punem la dispozitie mijloace usoare si eficiente pentru a te ajuta sa faci pasul cel mare catre marile retele de socializare media.

E-Commerce

Iti punem la dispozitie o gama complexa de servicii si solutii ecommerce complete, pentru ca tu sa te poti ocupa de afacerea ta cu o investite minima si eficienta maxima !

Optimizare SEO

Unul din cele mai importante lucruri in crearea unui site este optimizarea pentru motoarele de cautare. Toate serviciile pe care le oferim includ On Page SEO, ceea ce inseamna ca site-ul va fi indexat printre primele pozitii de catre motoarele de cautare.

Google Adwords

Mai multe vanzari, mai mult trafic, mai multi clienti, mai mult profit, mai multa vizibilitate. Cu Google AdWords exista cate un tip de campanie, un set de reguli, noi va ajutam.

0
0
0
0

De ce FXF WEB DESIGN ?

Tratam toate proiectele cu acelasi profesionalism, fie ca este vorba de un proiect mare sau unul mic, iar acest lucru se poate vedea in portofoliul nostru. De la analiza initiala pana la publicarea efectiva pe Internet a produsului sau serviciului dumneavostra, construim website-uri dinamice, moderne, rapide si accesibile din orice browser.

Madalin Ivan - Project Manager

Frontend
100%
Backend
85%
E-Commerce
85%
SEO
90%

Informatii

Contacteaza-ne

Social Media