E-commerce

Ce oferim prin E-commerce?

Iti punem la dispozitie o gama complexa de servicii si solutii e-commerce complete, pentru ca tu sa te poti ocupa de afacerea ta cu o investite minima si eficienta maxima !


Serviciu E-Commerce

Serviciile E-commerce presupun:

Tehnologii folosite

Stim ca uneori tranzitia de la un magazin fizic catre un magazin online sau pur si simplu deschiderea unui magazin online nou poate fi un proces complicat, de aceea ne-am propus sa fim mai aproape de timp de-a lungul acestui proces prin tehnologii de ultima ora si specialisti in domeniu care sa faca acest proces cat mai simplu cu putinta. Pentru a reusi acest lucru, folosim tehnologii ca Opencart, Prestashop, WooCommerce sau CS Cart pentru a asigura cele mai avansate metode de construire si promovare a magazinului tau online. Mai mult decat atat, vei avea acces la un panou de control user-friendly prin care poti gestiona fiecare miscare din magazinul tau online si vedea in timp real orice tranzactie, veniturile intregistrate, efectele eforturilor de marketing si campaniilor de marketing implementate, stocuri de produse, comportamentul utilizatorilor si multe alte instrumente prin care managementul magazinului tau online devin mult mai facil si mai inteligent, lasandu-te pe tine sa te ocupi si de alte aspecte ale afacerii tale.

Solutii

Cu solutiile de E-commerce de la FXF Web Design maresti considerabil randamentul magazinului tau online iar prin consultanta specializata si personalizata, alaturi de campanii de Marketing prin Facebook Ads, Google AdWords si optimizare SEO, putem aduce impreuna magazinul tau online la venituri mult peste asteptari. Cheia succesului sta in competenta si profesionalismul specialistilor nostri de la FXF ce abia asteapta sa impartaseasca aceste cunostinte si experienta cu tine si afacerea ta.

Desi industria de E-commerce este extrem de competitiva si solicitanta, cu FXF Web Design ne asiguram ca drumul catre profituri considerabile este cat mai usor pentru tine si compania ta prin solutii inteligente si strategii inovatoare.

Intrebari frecvente despre E-commerce...

Deoarece folosim tehnologii inteligente, monitorizarea activitatii si performantei magazinului tau online nu a fost nicicand mai simpla. Cu ajutorul unui panou de bord, vei putea vizualiza in timp real achizitiile facute si vanzarile generate de diverse campanii de marketing intreprinse, in mod rapid si facil.