Servicii Frontend si Backend

Ce oferim prin Web Design Frontend si Backend?

Pentru a realiza proiectele sunt folosite ultimele tehnologii in materie de Frontend si Backend: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySql, jQuery, BootStrap, RESS, AJAX, si multe altele.


Frontend&Backend

Serviciile de Frontend si Backend presupun:

Performanta

Suntem constienti ca performanta site-ului tau este unul din cele mai importante lucruri in dezvoltarea cu succes a afacerii tale. De aceea, FXF Web Design foloseste cele mai noi tehnologii si specialisti cu experienta in domeniu pentru a transforma ideile si viziunea ta intr-o platforma online cu toate functionalitatile conforme cu cerintele tale. Mai mult decat atat, ne asiguram ca design-ul folosit corespunde cerintelor tale si tuturor elementelor brand-ului tau, intregind astfel identitatea companiei tale.

Tehnologii folosite

Fie ca vorbim despre un simplu site de prezentare a serviciilor sau produselor tale sau un magazin online complex, dezvoltatorii si specialistii de la FXF sunt gata sa raspunda oricaror provocari si cerinte. Folosind tehnologii avansate si limbaje ca HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySQL, jQuery, RESS sau Ajax, ne vom asigura ca folosim mereu instrumentele potrivite pentru atingerea obiectivelor tale intr-un mod cat mai eficient. Atat partea tehnica a site-ului tau, cat si gazduirea si crearea domeniului dar si optimizarea resurselor folosite sunt lucruri de care ne vom ocupa noi pentru ca tu sa te poti concentra pe dezvoltarea strategica a afacerii tale, fara grija altor aspecte tehnice avansate.

Confort

Indiferent de cerintele si viziunea pe care o ai asupra modului in care vrei sa fii prezent in mediul online, FXF Web Design se ocupa de toate aceste aspecte in cea mai eficienta maniera, astfel incat resursele tale sa fie inteligent folosite, iar vizibilitatea companiei tale sa creasca considerabil in fiecare zi.

Cu servicii de Web Design adaptate celor mai noi tehnologii si de asemenea adaptate perfect clientilor nostri, puteam crea si dezvolta impreuna strategia in online pentru afacerea ta. Pe langa toate aceste servicii si aspecte tehnice de dezvoltare a site-ului tau, FXF Web Design iti propune si o suita de servicii pentru propulsarea platformei tale in primele rezultate Google si Bing si o intreaga suita de servicii de online marketing, optimizare SEO, Google AdWords, Social Media Marketing, Ecommerce si Suport si Mentenanta in permanenta pentru site-ul tau.

Intrebari frecvente despre serviciile Frontend si Backend...

In functie de domeniul in care activeaza afacerea ta dar si in functie de gusturile tale, vom veni cu mai multe propuneri de design si functionalitati. Intelegem ca parerea ta conteaza si vizunea ta se poate schimba de la o zi la alta, de aceea suntem adaptabili si mereu atenti la cerintele tale. Vom aduce modificari site-ului si il vom imbunatati pana va corespunde tuturor cerintelor tale.

Informatii

Contacteaza-ne

Social Media