Google AdWords

Ce oferim prin promovarea cu Google AdWords?

Mai multe vanzari, mai mult trafic, mai multi clienti, mai mult profit, mai multa vizibilitate. Cu Google AdWords exista cate un tip de campanie, un set de reguli, o oportunitate prin care sa ajungi la fiecare dintre obiectivele pe care le-am enumerat mai sus.


Google AdWords

Serviciile Google AdWords presupun:

Efect instant

Desi optimizarea SEO aduce avantaje pe termen lung afacerii tale si necesita un efort considerabil, pentru rezultate rapide si cu un efect considerabil, campaniile de Google AdWords se pot dovedi a fi cea mai buna solutie pentru cresterea vizibilitatii sau vanzarilor aproape instant. Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, FXF Web Design ofera astfel de servicii pentru orice tip de afacere.

Eficienta

Desi la prima impresie orice suma investita in Google AdWords ar trebui sa produca profit, de cele mai multe ori, prin implementari gresite si campanii slab optimizate, AdWords ajunge sa fie mai de graba o cheltuiala pentru companii decat o investitie. Pentru a evita astfel de cazuri, la FXF Web Design, specialistii nostri AdWords detin certificari de la Google si o experienta vasta in domeniu, fiind astfel cei mai potriviti pentru investitii semnificative in AdWords dar si pentru returnarea investitiei in mod eficient si inteligent.

Optimizare continua

Cu Google AdWords, site-ul tau si produsele sau serviciile pe care le oferi devin vizibile instant in cautarile Google, putand astfel sa depaseasca nume mari din domeniu in termeni de vizibilitate. Mai mult decat atat, intentia utilizatorului in cautari Google este mult mai mare decat prin abordarea acestuia in alte platforme online ca retelele sociale sau bannere-le de pe alte site-uri partenere. Cu un grad de intentie ridicat, conversia vizitatorilor site-ului tau in clienti devine un proces mult mai simplu decat captarea acestuia prin diverse alte metode. Prin campanii de Google AdWords bine optimizate, FXF urmareste sa indeplineasca urmatoarele aspecte: o analiza completa de cuvinte cheie potrivite afacerii tale si o evaluare a competitiei pentru fiecare cuvant cheie, CTR (click-through rate) – practic de cate ori un anunt care apare in cautarile utilizatorilor este accesat de acestia si, nu in ultimul rand, si, de fapt, si cel mai important factor: rata de conversie (de cate ori se produce o achizitie, abonare in newsletter sau un anumit target impus de la inceputul campaniei din vizitatorii ce aceeseaza site-ul prin reclama afisata de Google in rezultatele cautarii.

Pentru toate aceste aspecte, exista formule de succes dezvoltate de specialistii nostri pentru a ne asigura ca eforturile financiare depuse de compania ta vor fi rasplatite cu venituri pe masura. Dintre toate metodele de crestere a veniturilor, depinzand de profilul afacerii tale, Google AdWords este cu siguranta una dintre cele mai eficiente, insa doar daca este implementata corect. Pentru a profita de acest avantaj, conteaza pe FXF Web Design pentru dezvoltarea corecta si cu rezultate pe masura a campaniilor tale de promovare.

Intrebari frecvente despre E-commerce...

Alaturi de un plan al actiunilor intreprinse de specialistii nostri, vei primi si rapoarte atent alcatuite din care poti extrage: costul/conversie, costul/click, cheltuielile totale pentru eforturile in Google AdWords, profiturile generate ca urmare a implementarii acestor campanii, etc.
Fiecare actiune este atent monitorizata de specialistii nostri utilizand unelte si platforme inteligente, astfel incat tu sa poti evalua cu usurinta eforturile si rezultatele generate de actiunile in Google AdWords.