Mentenanta si Suport

Ce oferim prin Mentenanta si Suport?

Este foarte cunoscut ca atat vizitatorii cat si motoarele de cautare prefera site-urile cu continut nou si informatie adaugata in mod regulat. Site-urile au nevoie de mentenanta si intretinere atat pentru continut cat si pentru design, grafica si functionalitate.


Mentenanta&Suport

Serviciile de Mentenanta si Suport presupun:

Imbunatatire continua

Prin servicii complete de suport pentru afacerea ta si mentenanta, FXF Web Design are grija ca site-ul tau sa fie mereu optimizat si actualizat cu continut de calitate, indiferent de nivelul la care se afla. Crearea site-ului tau este un pas important in trecerea spre domeniul online, de unde poti castiga mult mai multa vizibilitate si iti poti creste veniturile, insa un pas la fel de important este legat de continuare eforturilor pentru intretinerea si imbunatatirea platformei tale online, indiferent de domeniul in care activezi. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, specialistii nostri de la FXF se asigura ca atat continutul grafic si design-ul site-ului tau, cat si partea de continut si functionalitate se afla mereu la cele mai inalte standarde.

Design, grafica si optimizare

Cu servicii complete de design, grafica, optimizare si creare de continut, site-ul tau va beneficia mereu de atentia noastra si de continut nou si relevant in fiecare zi. Mai mult decat atat, in acest fel, motoarele de cautare vor primi semnale ca site-ul tau isi actualizeaza informatiile des, propulsand astfel categoriile de interes pentru tine pe primele pozitii in cautarile Google si Bing. Cum intretinerea unui site este un process continuu, complex si de durata, echipa noastra de specialisti preia acest efort, astfel incat tu sa te poti concentra pe aspectele strategice ale dezvoltarii afacerii tale. Cu o suita intreaga de servicii si instrumente pe care le folosim, ne asiguram impreuna ca site-ul tau este in cea mai buna forma, in orice zi din an, ajutand astfel la cresterea vizibilitatii acestuia si la cresterea vizibilitatii brand-ului tau.

Suport 24/24

Pentru ca stim ca mereu pot aparea dificultati, probleme sau intrebari in diferite trepte ale dezvoltarii afacerii tale, FXF Web Design este mereu aproape de tine in depasirea tuturor acestor situatii delicate prin suport 24/24. In domeniul online, viteza de raspuns e unul din factorii cei mai importanti in pastrarea clientilor existenti dar si in castigarea clientilor noi. Noi intelegem acest lucru si intelegem si ca o intarziere de cateva minute sau ore poate duce la scaderea drastica a veniturilor tale in anumite perioade de timp. De aceea, suntem pregatiti sa intervenim ori de cate ori va fi necesar cu imbunatatiri si ajustari instante, in cazul in care acestea vor fi necesare. Cu un partener de incredere mereu langa tine, afacerea ta se poate dezvolta incontinuu si la un nivel inalt pentru ca noi avem grija de toate aspectele legate de site-ul tau pentru tine. In plus, la orice intrebare sau dificultate, noi vom fi mereu aproape de afacerea ta pentru a corecta sau imbunatati fiecare aspect al acesteia si fiecare problema pe care o poti intampina.

Cu serviciul de suport si mentenanta ne propunem sa stabilim o conexiune mai stransa cu tine si afacerea ta, lasandu-te astfel sa te concentrezi pe aspectele mai importante pentru business-ul tau. De la actualizari de continut, grafica si functionalitati, pana la mentinerea site-ului tau mereu in atentia motoarelor de cautare, prin acest serviciu oferit de FXF ducem afacerea ta la urmatorul nivel, impreuna.

Intrebari frecvente despre activitatea de Mentenanta si Suport...

Suntem constienti de faptul tendintele pietei si influentele din punct de vedere al design-ului si functionalitatilor se pot modifica si ele. De aceea, de fiecare data cand doriti efectuarea unei modificari, vom trata aceasta cerere cu cea mai mare seriozitate. Pentru ca dorim sa crestem impreuna, ne vom ocupa cat se poate de rapid de modificari, astfel incat site-ul tau sa fie in forma maxima in fiecare zi.

Informatii

Contacteaza-ne

Social Media