Optimizare SEO

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai buna strategie pentru cresterea continua si sustenabila a site-ului tau. Cu servicii de audit SEO complet, optimizare on-page si optimizare off-page, dar si content marketing, FXF Web Design iti propulseaza afacerea la urmatorul nivel.


Optimizare SEO

Serviciile SEO presupun:

Audit SEO complet

Cu FXF Web Design, analizarea performantei site-ului tau nu a fost niciodata mai simpla. Folosind unelte specializate, putem evalua viteza site-ului tau, calitatea si numarul link-urilor obtinute, eventuale imbunatatiri de structura sau continut si ajustari la nivel tehnic. Specialistii nostri SEO vor analiza fiecare parte a site-ului tau, depistand orice eroare sau problema ce poate fi transformata intr-un nou plus pentru site-ul tau in rezultatele cautarilor pe Bing sau Google. Toate informatiile culese in urma multiplelor analize si ale auditului iti vor fi prezentate intr-un format simplu si explicit, astfel incat oricine sa poata sa inteleaga atat problemele, cat si oportunitatile, indiferent de rolul acestor persoane in companie. Scopul auditului SEO este sa iti ofere o imagine de ansamblu asupra nivelului la care se afla site-ul tau si asupra modificarilor si imbunatatirilor ce ar putea fi aduse acestuia. Mai mult decat o simpla prezentare sau evaluare, un audit SEO complet facut de FXF Web Design, alaturi de celelalte servicii disponibile, iti duce afacerea la urmatorul nivel.

Cu FXF Web Design, analizarea performantei site-ului tau nu a fost niciodata mai simpla. Folosind unelte specializate, putem evalua viteza site-ului tau, calitatea si numarul link-urilor obtinute, eventuale imbunatatiri de structura sau continut si ajustari la nivel tehnic. Specialistii nostri SEO vor analiza fiecare parte a site-ului tau, depistand orice eroare sau problema ce poate fi transformata intr-un nou plus pentru site-ul tau in rezultatele cautarilor pe Bing sau Google. Toate informatiile culese in urma multiplelor analize si ale auditului iti vor fi prezentate intr-un format simplu si explicit, astfel incat oricine sa poata sa inteleaga atat problemele, cat si oportunitatile, indiferent de rolul acestor persoane in companie.

Content Marketing

Printre factorii importanti in stabilirea pozitiei in motoarele de cautare se numara relevanta, actualitatea, calitatea si cantitatea continutului de pe site-ul tau. Ca sa scapi de aceasta grija si de un efort continuu, FXF Web Design iti poate oferi un pachet complet de servicii de marketing de continut, oricare ar fi profilul afacerii tale. De la descrieri, meta descrieri si structura de text interna, pana la postari complexe pe blog, cu FXF ai mereu siguranta unui continut relevant si mereu optimizat pentru cautarile si cuvintele cheie pe care se concentreaza afacerea ta. Specialistii nostri in content marketing se vor asigura ca fiecare paragraf de pe site-ul tau contribuie la o imagine mai buna asupra brandului, serviciilor si produselor tale. Cu asemenea optimizari continue si continut relevant si actual, atragi vizite catre site-ul tau si astfel, noi clienti pentru afacerea ta in fiecare zi.

Optimizare ON-Page

Cu optimizarea la nivel de pagina, titlurile, meta proprietatile, tag-urile HTML, imaginile, arhitectura de link-uri interne si resursele folosite sunt toate atent selectionate si optimizate, fiecare in parte. Cu titluri relevante si atractive dar si folosind meta descrieri inteligente, crestem rata click-urilor din rezultatele cautarilor Google sau Bing si astfel atragem noi vizitatori catre site-ul tau. Folosind arhitectura interna de link-uri, transferam autoritatea provenita din link-urile externe catre paginile cele mai importante din site-ul tau, sporind astfel sansele ca acestea sa apara in primele pozitii in rezultatele cautarilor potentialilor tai clienti. Dupa prelucrari asupra imaginilor si continutului media de pe pagina, timpul de incarcare a paginii scade considerabil, permitand un acces instant si rapid al utilizatorilor site-ului tau, fie ca vin de pe mobile sau desktop. Folosind Schema.org, structuram paginile tale in concordanta cu recomandarile Google si Bing si oferim astfel o vizibilitate mai mare in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Optimizarea la nivel de pagina facuta de specialistii nostri SEO reprezinta un mare plus de calitate adus site-ului tau, pentru ca se face pe absolut fiecare pagina a acestuia, sporindu-le astfel credibilitatea si relevanta. Prin mijloace testate deja cu succes in alte proiecte, putem accentua importanta unor pagini sau produse de real interes pentru compania ta, contribuind astfel fara un efort financiar suplimentar si doar in mod organic la succesul afacerii tale.

Optimizare OFF-Page

Poate la fel de importanta ca optimizarea la nivel de pagina, optimizarea de tip “off-page” se refera la eforturile externe ce pot fi facute ca site-ul tau sa urce trepte importante in rezultatele cautarilor Google. Motoarele de cautare primesc incontinuu semnale externe ce indica spre site-ul tau. FXF Web Design se asigura ca aceste semnale sunt pozitive, relevante si de o calitate inalta. Prin campanii de link-building, putem atrage link-uri de la alte site-uri catre pagini din site-ul tau. Google ia in considerare acest lucru si transfera parte din autoritatea site-ului respectiv catre site-ul tau. Practicile de tip link-building pot fi executate gresit cu usurinta din dorinta de a atrage cat mai multe link-uri; de aceea FXF se bazeaza pe specialisti cu experienta in domeniu care sa evite astfel de situatii si sa iti ofere servicii de inalta calitate. Folosind strategii de link-building si brand awareness, ancore externe inteligente si pozitionarea potrivita pe site-uri relevante si de calitate, indiferent de profilul afacerii tale, FXF garanteaza cresterea vizibilitatii in domeniile importante pentru business-ul tau.

Intrebari frecvente despre optimizarea SEO...

Dupa implementarea celor mai eficiente solutii pentru site-ul tau si optimizarile efectuate, trecem la etapa de evaluare a performantelor si efectelor acestor campanii. Pe langa pozitii mai bune in rezultatele motoarelor de cautare, efectele se vor vedea si in cresterea vizitatorilor zilnici ai site-ului tau, cresterea veniturilor sau pur si simplu a vizibilitatii brand-ului. Vom verifica impreuna daca scopurile initiale ale campaniilor de optimizare au fost indeplinite, evaluand astfel eficienta si performanta eforturilor depuse.