Social Media Marketing

Ce este Social Media Marketing?

Retelele sociale au sute de milioane de utilizatori din care circa 9-10 milioane provin din Romania. De aceea, noi iti punem la dispozitie mijloace usoare si eficiente pentru a te ajuta sa faci primii pasi catre marile retele de socializare media. Fie ca vorbim despre Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter sau Google Plus.


Social Media Marketing

Serviciile SEO presupun:

FXF Web Design vine in intampinarea nevoilor tale cu o suita intreaga de servicii personalizate pentru site-ul si domeniul tau si pentru fiecare retea sociala in parte. Cum popularitatea acestor retele sociale in randul utilizatorilor creste pe zi ce trece, acestea au devenit platforme ideale pentru promovarea afacerilor de orice tip. Cu cateva zeci de milioane de conturi agregate in Romania si cu posibilitatea de a targeta cu exactitate tipul de utilizatori si particularitatile fiecarui grup de interes pentru afacerea ta, aceste platforme sociale se pot dovedi a fi cadrul perfect pentru promovarea produselor si serviciilor tale.

Facebook

Cu peste 10 milioane de utilizatori activi in Romania si peste 1 miliard in intreaga lume, Facebook a devenit treptat una din cele mai apreciate si ieftine platforme de promovare pentru afaceri. Serviciile noastre de consultanta pentru marketing in retelele sociale pentru Facebook contin: - Crearea si dezvoltarea unei pagini profesionale pentru afacerea ta - Creere de continut interactiv (postari, infografice, continut video) pentru domeniul in care activezi - Atragerea utilizatorilor atat in mod organic cat si prin promovare platita - Vizibilitate crescuta pentru brand-ul tau prin like-uri, distribuiri succesive si impresii - Facebook Ads – una din cele mai importante metode de promovare ce permite targetarea cu reclame personalizate a utilizatorilor potriviti pentru profilul afacerii tale. Facebook este relativ ieftin de implementat si poate produce efecte considerabile si venituri pe masura daca este implementat de o echipa de specialist, ca cea de la FXF Web Design

Instagram

Cu o popularitate extrem de mare in randul utilizatorilor din Romania, Instagram este platforma perfecta pentru afacerea ta, mai ales daca elementele vizuale ale business-ului tau reprezinta un avantaj. Mult mai folosit in randul utilizatorilor sub 25 de ani, Instagram este reteaua sociala ideala pentru continut puternic vizual, permitand o targetare la fel de exacta ca si Facebook. Cu functionalitati noi si extrem de utile, prin Instagram Ads, utilizatorii pot ajunge pe site-ul tau printr-un singur click si chiar achizitiona produse sau servicii intr-un mod extrem de facil. Cu majoritatea traficului provenind de pe dispozitive mobile, este crucial ca si site-ul tau sa fie optimizat pentru mobile, insa cu serviciile oferite de FXF Web Design, acest aspect nu a fost nicicand mai simplu.

LinkedIn

Daca profilul afacerii tale este de tip B2B (business to business), LinkedIn este cu siguranta alegerea perfecta pentru cresterea vizibilitatii tale in online si atragerea de noi clienti. Considerata a fi o retea pentru profesionisti, LinkedIn are de asemenea un serviciu de reclame, LinkedIn Ads, care se pot dovedi a fi mult mai relevante implementate aici decat pe Facebook sau Instagram. Cu o echipa de specialisti bine pregatiti in spate, FXF iti poate oferi suportul necesar pentru obtinerea de noi clienti prin LinkedIn, prin crearea si mentinerea unui profil bine optimizat de LinkedIn, dar si prin sporirea vizibilitatii cu ajutorul LinkedIn Ads.

Pinterest, Twitter si Google+

Desi nu atat de folosite in Romania, Pinterest, Twitter si Google+ nu trebuie neglijate si pot contribui la formarea unei imagini complete a afacerii tale in spatiul de online marketing. Cu Pinterest, accentul se muta drastic pe continut vizual, cu Twitter esti mai aproape de utilizatorii tai prin informari succinte si de efect iar prin Google+ se transmit semnale pozitive catre Google, cu inca o platforma care poate aparea in cautarile ce contin brand-ul tau pe Google, contribuind astfel la vizibilitatea acestuia in spatiul digital. Avand fiecare particularitatile sale, vom decide impreuna daca anumite canale de Social Media Marketing merita abordate si dezvoltate sau nu. In tot acest proces, vei avea mereu parte de intreg suportul nostru si de consultanta de calitate din partea specialistilor nostri. Vom decide de comun acord care sunt canalele pe care sa ne concentram eforturile si vom urmari de-a lungul campaniilor efectul acestor eforturi in maximizarea vizibilitatii si veniturilor afacerii tale.

Cu FXF Web Design ai parte de cea mai buna consultanta in Social Media Marketing. Ne ocupam de toate aspectele dezvoltarii afacerii tale astfel incat produsele si serviciile tale sa fie cat mai aproape de utilizatorul final. Prin strategii inteligente, reclame bine optimizate si creere de continut actual, iti oferim avantajul competitive necesar propulsarii afacerii tale in domeniul online.

Intrebari frecvente despre Social Media Marketing...

La FXF Web Design, partea cea mai importanta din campaniile de Social Media Marketing nu este reprezentata de numarul de like-uri sau share-uri, ci de conversii. In acest fel, eforturile noastre se vor indrepta catre generarea de conversii si vanzari, dezvoltarea brand-ului si marje de profit mari. In acest mod, ne asiguram ca bugetul destinat unei campanii este folosit in mod util si este benefic afacerii tale.

Informatii

Contacteaza-ne

Social Media