Serviciile Noastre

Suntem creativi, profesionisti si oferim realizarea celor mai ambitioase proiecte in: web design, design grafic, optimizarea si promovarea afacerilor on-line. Deoarece ne ocupam de realizarea directa a proiectelor, oferim cea mai buna calitate si cel mai competitiv pret din domeniu. Atentia noastra la detalii este precisa, ambitia si profesionalismul nostru ofera rezultate rapide si de succes deoarece dorim sa satisfacem cerintele dumneavoastra.Serviciile Noastre

Suport & Mentenata

Este foarte cunoscut ca atat vizitatorii cat si motoarele de cautare prefera site-urile cu continut nou si informatie adaugata in mod regulat. Site-urile au nevoie de mentenanta si intretinere atat pentru continut cat si pentru design, grafica si functionalitate.

Frontend & Backend

Pentru a realiza proiectele sunt folosite ultimele tehnologii in materie de Frontend si Backend: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySql, jQuery, BootStrap, RESS, AJAX, si multe altele.

Google Adwords

Mai multe vanzari, mai mult trafic, mai multi clienti, mai mult profit, mai multa vizibilitate. Cu Google AdWords exista cate un tip de campanie, un set de reguli, o oportunitate prin care sa ajungi la fiecare dintre obiectivele pe care le-am enumerat mai sus.

Social Media Marketing

Aceste retele au sute de milioane de utilizatori din care circa 9-10 milioane provin din Romania. De aceea, noi iti punem la dispozitie mijloace usoare si eficiente pentru a te ajuta sa faci pasul cel mare catre marile retele de socializare media.

E-Commerce

Iti punem la dispozitie o gama complexa de servicii si solutii ecommerce complete, pentru ca tu sa te poti ocupa de afacerea ta cu o investite minima si eficienta maxima !

Optimizare SEO

Unul din cele mai importante lucruri in crearea unui site este optimizarea pentru motoarele de cautare. Toate serviciile pe care le oferim includ On Page SEO, ceea ce inseamna ca site-ul va fi indexat printre primele pozitii de catre motoarele de cautare.

intrebari frecvente...

Va oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect! De aceea pretul exact il putem furniza numai dupa ce vom afla toate detaliile proiectului dumneavoastra. Vrem sa desfasuram o activitate transparenta care sa va multumeasca atat pe dumneavoastra cat si pe noi. Preturile sunt calculate in urma proiectelor la care am lucrat, dar cum orice nou proiect este altfel prin forma, design si continut, trebuie sa ne oferiti detaliile necesare, iar noi va vom pregati o oferta corecta si avantajoasa pentru dumeavoastra.
*Preturile incep de la 250 Euro.
*Consultanta este gratuita !
Nu mai exista nici o indoiala in privinta necesitatii unui website care sa genereze vanzari in paralel cu afacerea dumneavoastra offline – pentru ca internetul a devenit o necesitate care determina milioanele de utilizatori de internet din Romania sa faca un rulaj anual de cel putin cateva sute de milioane de euro.
Crearea unui site este un proces complex. Sa-ti faci un site nu inseamna doar sa vorbesti cu o firma de webdesign si sa-i dai cateva indicatii. Sa-ti creezi un site inseamna sa ai o serie de materiale, sa ai un plan serios, sa stii ce vrei de la viitorul site. De asemenea, pe langa detaliile de mai sus, nu trebuie sa uiti de denumirea site-ului tau, de partea SEO si de imbogatirea lui permanenta cu informatii noi.

Servicii Profesionale de Webdesign

Va punem la dispozitie servicii de web design intr-un moment in care milioanele de utilizatori din Romania realizeaza achizitii de sute de milioane de euro. Motivul principal pentru care se intampla acest lucru este dat de lejeritatea si usurinta prin care poti cumpara online. Toate companiile de succes au un site web care le reprezinta, oferind posibilitatea cumparatorilor de a vizualiza produsele si de a face comparatii intr-o maniera mult mai usoara decat in magazinul fizic. Prin noua tehnologie de plati online, consumatorul are sanse aproape nule de a fi fraudat si poate cumpara un produs in mai putin de 3 minute.